Modele de fantani rustice poze

Un accesoriu deosebit il reprezinta fantanile décoratif de Gradina care va pot aduce un plus de originalitate gradinii. Astazi vreau sa va vorbesc Poutine despre aceste minunate Ornamente exterioare pe care le-AM tot vazut en ligne si Care pur si simplu mi-au captivat atentia. Poate va intrebati care este rolul acestor fantani? EI bine, PE Langa rolul pur Estetic unde pot fi décorer Frumos cu Flori, ELE pot Masca diferite Elemente de canalizare, puturi de curte, pompe, hidrofoare sau orice mai aveti prin curte si nu ATI vrea sa se Vada. Fantanile clasice décoratif sunt de obicei facute din lemn si au forme Rotunde sau patrate. Acestea pot fi vopsite in diferite Culori care sa se potriveasca cu Arhitectura casei sau pot fi doar lacuite pentru a pastra Culoarea naturala a lemnului. Pentru a fi protejate PE timpul iernii sau de ploaie ELE se Ridica PE un MIC soclu de Piatra sau Beton. Pentru a PAREA Cat mai Autentica fantana decorativa din lemn sont toate elementele caracteristice ALE unei fantane adevarate, mai Poutine Putul de Piatra DIN Care se scoate APA. Nu II lipeseste nici macar Bara dintre stalpi de Care se infasoara Lantul Impreuna cu ghiveciul cu Flori, sau adapatoarea pentru PASARI. Nu stiu Sigur daca se gasesc astfel de fantani Gata facute, in schimb am vazut cateva firme Care le construiesc PE comanda in functie de dorintele clientului. Cat Costa? Nu am reusit sa aflu Mare lucru Referitor la acest aspect ci doar un pret estimativ de 1000 de lei si asta doar pentru un model de Baza, urmand ca in functie de dimensiunile dorite si accesoriile décoratif pretul sa creasca. Asamblarea este usoara, trebuind sa urmati doar instructiunile furnizate de producator. Exista Desigur si fantani décoratif DIN Piatra Dar acestea sunt mai costisitoare si trebuie construite de profesionisti.

Daca aveti Putina imaginatie si indemanare ATI putea sa incercati sa faceti Singuri o fantana din lemn de MICI dimensiuni. Daca Rezultatul este satisfacator si este apreciat atunci puteti Trece la MODELE mai mari Care necesita mai multe materiale si mai multa munca. In continuare va invit sa vedeti cateva imagini soins pe mine m-am enchantée si Care m-au convins sa IMI COMAND si eu o fantana decorativa pentru Gradina. Vizionare placuta! Modelele pe care le Vezi în imagini sunt realizate de orădenii de la conception rustique, despre care ți-am mai scris că FAC și chioșcuri și foișoare de grădină. Fiecare astfel de fântână decorativă este construită exact ca una adevărată, are toate elementele, inclusiv Bara cu lanț pentru găleata, Absolut totul cu excepția puțului de apă. Pentru ca lemnul DIN care sunt realizate să fie protejat, e bine ca fântânil să fie așezate fie PE un Bräu DIN piatră, fie direct PE căminul de apă sau cel Care adăpostește hidroforul. De asemenea, accompagné sunt protejate cu lacuri ecologice, PE bază de apă, rezistente la icperii, că doar fântâna rămâne afară și PE timp de iarnă. Produsul este executat din lemn de tari tratat prin imersie sau pensulare cu substante protectoare impotriva razelor Solare, rozatoarelor, ipperiilor si aparitiei mucegaiului, ciupercilor, decolorarii. Designul UNIC al fantanii este deosebit, conferind spatiului un stil, AM… Proiect de Casa pentru o Familie Formata DIN Patru Membri › › […] Apoi mi-a plăcut cum sunt délimiter cu garduri VII diferitele zone, de la locul de luat Masa la foișor, iar acolo unde nu Sitiera vegetația s-au revient la Elemente din lemn – garduri, Pergole, […] Fantana Rustica din lemn de Brad, Cu Roata Originala executata de Mester Rotar in 20 de Ore de munca, si galeata functionala; lemnul este tratat cu grunduri si lacuri pe baza de APA, rezistente la iperii PE Termen indelungat. facultatif acoperis DIN Sindrila.

Mai multe detalii PE site www. Argenti… Ulcioarele DIN lut va pot fi de Mare ajutor in constructia unei fantani arteziene. Unul dintre avantajele importante este ca acestea rezista in timp la APA si nu au nevoie de tratamente speciale.